F
Allah's The One
The Caliph



ツ Nurul Afina Binti Mat Nizan ツ
♥ 21 Years Old ♥
| Pharmacist To Be |
(✿◠‿◠)
Welcome !



Navigation Here



Story About Links Goodies

Life Quotes






My Post




Give An Applause


Hosting by Me
Skin Made by Aina Hanani
Background Made by Aina Hanani
Header Made by Aina Hanani
Best view in Google Chrome only
Cursor by Cursor 4U
Images by We ♥ It


Hampeh
Friday, 14 October 2011 | 10/14/2011 | 0 Awesome!
Friday Evening

Olla , moshi moshi , hye , assalamualaikum .

Duhh . boring amat . Ape nak buat yer ? agak agak skrg diorang tgh buat ape ek ? spe ? spe spe la , ahahahaha . -mereng sudah -
jdi skrg sya ingin membuat stu karangan yang bertajuk 'lu pikir la sndri'
okeh . saya sudah berjaya menghabiskan cd korea yang bertajuk , jeng jeng jeng . guess what ? haish , lame la . let me tell you . it is "SASSY GIRL" ngeeee . spe suke cite korea . saya la tue . agagagagaga . >__<  my dearest cik sue kate , sye sudah terkena virus . aiyohh ~ bahaya bahaya . okeng , meh nak cite . cerita ini mengisahkan tntg a girl that very very very cute (chun hyang ) yang terpaksa marry with a boy that diam-diam masuk ke bilik nya untuk tidur . ish . jgn fikir pelik2 yer . the boy sejuk actually . maklumlah , korea an . mesti ah sejuk . ngeeee . so , dye masuk la dalam bilik to sleep . tau spe that boy ? ntah . lupe nme dye . hek3 . :D 
kemudian mse diorang dah jdi suami isteri , that boy kapel ngan a girl . cittt , gatal meyh that girl . benci btol . and jangan main main . ade seorang mamat nih (pengerusi byun )yang hensem amat , kaya raya , suke kat chun hyang . ape lagi . layan je la . sukenye ..... mamat tuh caring amat , at first je . 
lama kelamaan that boy yang xde nme sedar bahawa dye sbnrnye love kat isterinya tue and chun hyang jugak love kat suami dye . tpi malangnye makwe lelaki tu tdk rela melespanknnya . cehhh . pengerusi byun jugak xrela . wahhhh . full of romance .  pengerusi byun yang kaya itu use his power utk mndptkn chun hyang . dye did a plan to ruin suami chun hyang sampai masuk jail ! grrrr . sudah jahat la pengerusi byun nh . ish ..  ahhhh ! panjang . malas cite . korang tengok la sendiri .  
the ending nye . jeng jeng jeng . of course happy ending . diorang hidup bahagia . pengerusi byun yang hensem itu melepaskan chun hyang and let them live happily . amacam ? romantik kan . sometimes , cite ni sedih jugak . banyak kali dah menangis tgk cite ni . shhhh . (jgn ckp kat org bahawasanya sye ni mnje) ngeh2 . ape pon korang try tengok cite Sassy Girl . dalam youtube pon boley . hendak seribu daya xnak seribu dalih . sabik ? ngek . oke lah . these are the cute miut character in this story :-)



well , dah letih . bye . :D


Older Post | Newer Post