F
Allah's The One
The Caliph



ツ Nurul Afina Binti Mat Nizan ツ
♥ 21 Years Old ♥
| Pharmacist To Be |
(✿◠‿◠)
Welcome !



Navigation Here



Story About Links Goodies

Life Quotes






My Post




Give An Applause


Hosting by Me
Skin Made by Aina Hanani
Background Made by Aina Hanani
Header Made by Aina Hanani
Best view in Google Chrome only
Cursor by Cursor 4U
Images by We ♥ It


One Day
Sunday, 23 October 2011 | 10/23/2011 | 0 Awesome!
Sunday Morning

Assalamualaikum w.b.t

Selamat pagi ! ngeh2 . hari ini aku xpegi sklah . buahahahaha . knpe ? sebagai budak yg sgt berjurus , tdk sptutnye aku pegi skolah , buat menyemak je kan . HAHA . hri ni dgr2 ade sukaneka kt sekolah . main ape agaknye diorang ? ^^
ye ye . aku smpai kat rumah klmarin pkul 3.40 then aku tido . ngeh2 . syoknye tido~~
dimulakan cerita , bile aku kat sane , byk org ckp *actually my mum's fren* aku ni kakak . =_=' helllloo , aku baru 15 lha . wahahaha . my sister already , guess ? 18 daa ! wahahaha .
jom skodeng pic ni , then korang tgk spe kakak , spe adik .

-mengada ngada-
see ? spe kakak . mesti korang ckp aku kakak . hampehh . memang tidak diakui , aku a bit taller than her . *dgn muke bongkak aku type bnda nih* buahahahaha . ngeng . 
xpe la , korang nak anggap aku adik ke , kakak ke , abang ke . xpe blake . HAHA . aku ta kisah la . janji aku lebih muda than her . ngeh3 .
btw , aku jugak bekeng than her . smpai adik aku kate , "pina koya jdi mok" . =_=" . buahahaha . aku jdi bekeng sbb sep yo degil . ish2 . bile aku sruh diorang smbhyang , sempat lgi dye main . adeiii~
budak budak , cam gtu la .. 
oke then , overall , memang syok pegi holiday !~ lain kali kito gi gamban waterpark umi deh ? HAHA . jom jom . ^^
habis suda ku punya cerita , malas nak type . sbb skrg mse aku kena tido . ngeh2 . bye2 .





Older Post | Newer Post