F
Allah's The One
The Caliph



ツ Nurul Afina Binti Mat Nizan ツ
♥ 21 Years Old ♥
| Pharmacist To Be |
(✿◠‿◠)
Welcome !



Navigation Here



Story About Links Goodies

Life Quotes






My Post




Give An Applause


Hosting by Me
Skin Made by Aina Hanani
Background Made by Aina Hanani
Header Made by Aina Hanani
Best view in Google Chrome only
Cursor by Cursor 4U
Images by We ♥ It


Beware sebelum letak #Welcome Image#
Sunday, 11 December 2011 | 12/11/2011 | 1 Awesome!
Assalamualaikum .

Straight to the point je la ek . Ape itu welcome image ?
err , sebelum awak buka belog saye nie , kan dye suruh tekan *click to enter* . betol tak ?
kalau tak caye , try buka belog saye sekali lagi . hohoh .

Huh , dengan adanya welcome image kat belog aku nih , ape bende pon tak boleh buat . 
tadi jalan jalan dekat belok akak lyssa then hajat nak tanya camne 
nak delete Welcome Image yang tak bergune tu . 
erk , jalan punye jalan , jenguk punye jenguk .
alamakkkkk ! kak lyssa cakap welcome image ni tak boleh delete . erk . 
so kena beware sebelum letak bende nie .

gile tak gile , aku dah stress sekarang ni . 
Yellow jelly




Older Post | Newer Post