F
Allah's The One
The Caliph



ツ Nurul Afina Binti Mat Nizan ツ
♥ 21 Years Old ♥
| Pharmacist To Be |
(✿◠‿◠)
Welcome !



Navigation Here



Story About Links Goodies

Leave A Message





My Post




Give An Applause


Hosting by Me
Skin Made by Aina Hanani
Background Made by Aina Hanani
Header Made by Aina Hanani
Best view in Google Chrome only
Cursor by Cursor 4U
Images by We ♥ It


Burung Merpati Lambang Kasih Sayang =)
Friday, 9 November 2012 | 11/09/2012 | 11 Awesome!
Ada apa dengan burung merpati ? ye , maybe ramai yang tidak tahu , pasal burung merpati . burung ni tersangatlah SPECIAL . =)

Pernah dengar pepatah " Merpati dua sejoli " . naahh , ade kaitan pepatah ni dengan burung merpati . bukan saja saja letak je nama merpati tu . hehe .

okey , straight to the point . merpati adalah lambang kasih sayang . merpati adalah lambang kesetiaan . merpati adalah lambang , er er er , hari valentine . stop , jangan cakap pasal valentine .

Burung merpati , begitu setia terhadap  pasangannnya . kenapa aku cakap macam  itu ? Dia akan bersama dengan pasangannya sampailah dia mati . sweet kan ? burung pon tahu erti setia , jangan curang , bla bla bla .

Burung merpati , pon tahu erti kasih sayang , erti kerjasama . kenapa ye ? mereka sama sama menjaga telur mereka . bukan macam sesetengah haiwan , yang lelaki , habis madu sepah dibuang , er , maksud aku tinggal  macam tu  jelah anak mereka tuh . ye ye , teruskan . pasangan ini bergilir gilir meneram telur mereka , menjaga dengan penuh kasih sayang sampai anak mereka pandai terbang . ^_____^

okey , from this  aku akan respect burung merpati yang comel , putih , suci itu . heeehehehe . 
Monkey Icons Cici


Older Post | Newer Post