F
Allah's The One
The Caliph



ツ Nurul Afina Binti Mat Nizan ツ
♥ 21 Years Old ♥
| Pharmacist To Be |
(✿◠‿◠)
Welcome !



Navigation Here



Story About Links Goodies

Leave A Message





My Post




Give An Applause


Hosting by Me
Skin Made by Aina Hanani
Background Made by Aina Hanani
Header Made by Aina Hanani
Best view in Google Chrome only
Cursor by Cursor 4U
Images by We ♥ It


Senang nye nak hapus dosa . ^_^
Wednesday, 14 November 2012 | 11/14/2012 | 11 Awesome!
hai. ^____^ hari ni , nak share satu benda . maybe ramai yang dah tau , and maybe jugak ramai yang tidak tau . so , entry ini ditujukan untuk orang yang tidak tahu itu . hehehehe . merapu lak aku .

Selepas solat , ape kita buat ? terus berdoa ? ye ye . Sebenarnya , banyak perkara sunat yang dapat dilakukan selepas solat . tapi kat sini , macam biasa , aku nak share SATU je perkara sunat .
har har , pemalas betul .

okey . selepas solat , pasti kita berwirid kan .

Subhanallah (33 kali)

Alhamdulillah (33 kali)

Allahuakbar (33 kali)

and , bila dicampur kesemuanya , 99 . alahai , takyah amik kalkulator segala bagai . 
Icon Monkey Yoyo
apa nak tambah supaya cukup 100 . nah , ini yang nak share .
baca ni .
La ilaha illallah,
wahdahu la sharika lah,
Lahul mulk wa lahul hamdu yuhyii wayumiit,
wahua `ala kulli shayin qadeer’

Sesiapa yang baca , maka Allah akan mengampunkan dosa kita . 
sebagai contoh , kita baca wirid and akhir dengan bacaan ni selepas solat subuh , Allah akan ampunkan dosa yang kita buat antara selepas solat subuh sehingga masuk waktu zohor .

Subhanallah . begitu mudah Allah nak bantu kita masuk dalam SyurgaNya .
InsyaAllah , so ape lagi . try buat okey . tak rugi pon . =)


Older Post | Newer Post